Plastkasser hos Olitec Packaging Solutions K/S

Lagerkasser og plukkasser af typen Rebox® fra Olitec A/S En stabelbar plastkasse af typen Rebox® HL fra Olitec A/S En grå stabelbar plastkasse af typen Rebox® HU fra Olitec A/S En samling af Rebox® HC-N stabel- og vendbare plastkasser fra Olitec A/S
Tre stabelbare og koniske plastkasser af typen Rebox® CPB fra Olitec A/S som viser stabelfunktion En rød Rebox® E plastkasse fra Olitec A/S der er specielt velegnet til kødprodukter En blå foldbar plastkasse af typen Flexa® BW fra Olitec A/S med perforerede sider og bund

Plastkasser til alle formål

Hos Olitec K/S har vi plastkasser til alle formål og vi har gennem mange år specialiseret os i at finde frem til det største og bedste sortiment indenfor netop plastkasser. I vores standardsortiment finder du plastkasser der passer ind i netop dine udfordringer. Vi har f.eks. både stabelbare, foldbare samt stabel- og vendbare plastkasser. Samtidig tilbyder vi fødevareegnede plastkasser som kan leveres med eller uden perforering.

Plastkasser i modulmål og specifikke anvendelser

I vores sortiment finder du også plastkasser der er sprøjtestøbte og i modulmål. Vores plastkasser finder anvendelse både i standardsystemer, men også i specialudviklede systemer, som eksempelvis lagersystemer, lagerreoler og lignende. Vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder om hvilke plastkasser der kan opfylde bestemte anvendelsessituationer og vi står altid klar med et godt råd eller en mere dybegående undersøgelse af de udfordringer som netop din situation må kræve.

Dyrere plastkasser er ikke nødvendigvis bedre plastkasser

Vi har stor erfaring indenfor at tilbyde plastkasser til mange forskellige opgaver og vi anbefaler altid efter nøje overvejelser hvilken plastkasse der opfylder det behov. I mange tilfælde kan der måske være et billigere alternativ til jeres nuværende løsning af plastkasser. Der sker konstant en udvikling indenfor denne industri og vores eksperter har fingeren på pulsen og kan hjælpe jer til at få den mest optimale løsning til jeres produktion, lager eller transportsituation.


Links til plastkasser

Herunder kan du klikke dig direkte ind på udvalgte plastkasser.

To Rebox® lagerkasser med plastinddelinger specielt udformet til automatsystemer

Vores Rebox® lagerkasser er specielt velegnede til automatsystemer. Via vores samarbejdspartner kan vi også hjælpe dig med at skræddersy dit helt eget automatmiljø. Denne serie af lagerkasser er udført i kraftig kemikalieresistent PP plast og indkluderer også plukkasser og kassetter til reoler og hyldesystemer. En af de store fordele ved Rebox® lagerkasserne er at de kan kombineres på utroligt mange måder og giver derfor optimal fleksibilitet.

 
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Salgs- og leveringsbetingelser

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED