Nyheder

palleark plast 1

Undgå støv og fugt fra træpaller

Brug palleark og mellemlæg i plast. Disse leveres i alle dimensioner og farver efter opgave, med eller uden tryk, eventuelt med afrundede hjørner. 

Dipack® palleark og mellemlæg i plast for hygiejnisk og økonomisk
transport

Både palleark og mellemlæg er velegnet til såvel engangs- som flergangsbrug og et godt alternativ til masonit, pap og karton.

 

 

promens

Katalog - Kar og beholdere fra Promens

Du kan fremover bestille Promens kar og plastbeholdere hos Olitec Packaging Solutions, da vi har overtaget forhandlingen efter lukningen af Promens i Farum.

Plastbeholderne er fremstillet til industriel brug, er godkendt til direkte kontakt med fødevarer og er yderst rengøringsvenlige. Beholderne tåler frost, olie og syre.
Promens beholdere og kar er særdeles velegnet i produktionsindustrien. Flere modeller kan udstyres med fittings for individuel montage.

Klik på billedet ovenfor og se det store udvalg i vores Promens katalog.

 

 

vandtat-kasse

Vandtæt transportkasse i bølgeplast

Sidste nyt inden for emballage til bl.a. dagligvareindustrien er denne vandtætte transportkasse i bølgeplast. Den er fremstillet i ren PP, hvilket gør den velegnet til brug i fødevareindustrien.

Kassen leveres plano og fylder derfor minimalt ved levering. Opslået er kassen helt vandfast. Lagerføres i målet 400 x 200 x H242 mm.

Kontakt os for mere info på tlf: +45 70 271 275

Online handel

Webportalen - handl direkte

Tilmeld dig Webportalen og få direkte adgang til handel i vores Webshop.

Du kan også hente produktinformationer, certifikater, genbestille samt få et overblik over din ordrehistorik. Klik dig ind herover eller kontakt os for yderligere information.

PLASTEMBALLAGE TIL ALLE FORMÅL

Vi er specialister i B-til-B industriel emballage og vores kerneområde er plastemballage med specielle egenskaber.

Produktprogrammet omfatter beskyttende emballage med fokus på styrke og holdbarhed under alle vejrforhold, transportemballage i stærkt plastmateriale til såvel engangs- og flergangs anvendelse, miljøteknisk emballage mv.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode priser

Om os

Olitec Packaging Solutions K/S er en virksomhed som har eksisteret siden 1993 og vi har specialiseret os i plastemballage.

Klik her for at få mere at vide om Olitec K/S.

Certificeret

Olitec Packaging Solutions K/S er certificeret til at kunne formidle emballage der er velegnet til fødevarer. Klik på ikonet her til venstre for at se og downloade alle kontrolrapporter.

Kontaktoplysninger

Kontakt os her!

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde vores kontaktformular her!

OLITEC PACKAGING SOLUTIONS K/S · AGERHATTEN 5 · DK-5220 ODENSE SØ · TEL: +45 70 271 275 · E-MAIL
EMBALLAGE LØSNINGER TIL DET EUROPÆSIKE MARKED